Szabadtéri esemény, koncert, sportesemény hangosítás

 

Falunapok, fesztiválok, bálok, koncertek, sportesemények vagy esküvők, a nyári programok kinti szervezésének döntő szerepet játszik a minőségi eszközön történő műsorszolgáltatás.

Egy szabadtéri esemény hangosításánál rengeteg kérdés merülhet fel a szervezőben, pontosan kinek, egy-egy programhoz milyen eszközökre is lesz majd szükség.

Csapatunk teljes körű megoldást nyújt.

Feladatunkat komplexen látjuk el, ami már az igények felmérésénél is megmutatkozik, ezzel jelentős segítséget nyújtunk a szervezőnek.  Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy körvonalasan a helyszínt és a programot átbeszélve ( legjobb a helyszíni szemle), a várható létszámhoz és program szerint az eszközparkot, a kiegészítőket megtervezzük, egyeztetünk a fellépőkkel (akár direktben is) az igényekről és a legjobb ár érték aránnyal kalkulálva kész megoldásokat teszünk partnereink elé, ötleteket adunk, amelyek már csak jóváhagyásra várnak.

Legyen szó hang – fény – színpadtechnikáról, alumínium fedésről, kivetítésről, backline-ról vagy áramellátásról, kicsitől a legnagyobb rendezvényekig.

Amennyiben ár / információra van szüksége, vagy személyes találkozót szeretne, kérem keressen minket elérhetőségeinken.

A legtöbb esetben szinte azonnali ajánlattal vagy árbecsléssel tudunk szolgálni.