Koncertek, konferenciák, díjátadók, kiállítások, divatbemutatók és céges rendezvények hangosítására és kivitelézésre specializálódtunk.

Egyedi, kreatív tervekkel, professzionális eszközökkel és szakképzett, figyelmes személyzettel.

Rendezvénytechnikai eszközkészletünk mindenre kiterjed, így egyetlen szolgáltatóval kiszolgálhatja eseményét a teljesség hiánya nélkül.

Speciális megoldásaink között szerepelnek: falfestés akár horizontális vagy vertikális színátúszással, ábrafestéssel, dekorációs fények akár kábel nélküli, beltéri és vízálló kivitelben, logójának megjelenítési lehetőségei akár led modulból történő megépítése, visual show – projektor mapping és egyéb vizuális élmények is.

Tapasztaltak vagyunk a fashion showk, divatbemutatók hang fény és színpad technikai tervezésében, bérelhet hajlított vagy normál ledfalat, tv-t,monitort, projektort, különböző vetítési körülmény között, professzionális NEXO hangosítást, épített vagy akasztott alumínium tartószerkezet, fedést, koncert technikai eszközt bármilyen összejövetelre, pirotechnikai és effect gépeket, de minden esetben újat alkotunk.

Tegye egyedivé rendezvényét, öltöztesse fel kedvenc helyszínét, válasszon le, emeljen ki, tüntessen el, mi segítünk benne.

Hiszen minden, ezen a napon múlik.

Hogyan csináljuk?

A rendezvény kivitelezését megelőzően a legnagyobb munkafolyamat a tervezés. Sikerünk záloga közel 80% át teszi ki a teljes folyamatnak.

A bejáráskor minden szempontot figyelembe kell vennünk.

A szükséges méreteket lézerrel kimérjük, egy speciális alkalmazás segítségével a már méretezett fényképet könnyedén használhatjuk, akár a hang, akár a fény vagy a színpadtechnika, 2 vagy 3D terveihez.

Az egyeztetések során minden esetben felmérjük ezeket a tényezőket, bejárjuk a helyszínt és alternatívákat dolgozunk ki.

Falunap hangosítás, fashion show, díjátadó tervezés, divatbemutató hangosítás, konferencia hangosítás, céges rendezvény hangosítás, partneri találkozó.

Referencia helyszíneink:

Hosszú ideje foglalkozunk rendezvénytechnikával és hangosítással.

Kiskereskedelmi irodánk weboldala, főként lakossági ügyfeleinknek: http://audioberles.hu/