Alumínium traverz, alumínium fedés, tartórendszer, ledfal, projektor, Tv, Monitor, kivetítés

 

Kivetítési szolgáltatásainkat sok helyen igénybe lehet venni, kisebb fogadásoktól az óriás méretű kültéri megjelenésekig. Rendszeresen szolgáltatunk televíziókat és monitorokat céges partikon, előadásokon akár a földre kontroll monitornak, akár a közlekedő útvonalak mellé promócióra használva azokat. Beltéren vagy sötétebb kültéren használhatunk projektort előadásunk prezentálására, vagy a leglátványosabb elemet, a led falat amely mind közül a legláthatóbb, és a legnagyobb méretre építhető. Mindezeket tartórendszerekkel is kombinálhatjuk a magasba emelve a fent soroltakat.

Aluminium traverzből gyakorlatilag legóként bármit felépíthetünk. Kiállítási keretet, tornyot, kör alakot, változtatható méretű fedéseket, kapukat. Sokszor jelenünk meg kiállításokon, falunapokon,  fesztiválokon, céges rendezvényeken.

A színpadjainkra minden rendezvényen szükség lehet ahol dobogót, pódiumot, vagy kiemelést szeretnénk. Változtatható méretben és változtatható magasságokkal építhetjük. Felhasználási területe széleskörű. Volt már belőle lelátó, táncparkett, eredményhirdető dobogó, zenekari színpad, kültéren-beltéren, előadói színpad vagy épp kasírozva dj asztalnak is kiváló, stabilitása és használhatósága miatt. Asík területekre nem, de az eltérőekre szintező rendszert is alkalmaznunk kell, ezért a helyszínt célszerű ilyen szemmel is feltérképezni..

Az árainkról az alábbi linken részletesen informálódhat: http://audioberles.hu/privat-party

Amennyiben ár információra van szüksége, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.