ESKÜVŐ ÉS CEREMÓNIA HANGOSÍTÁS

 

Esküvő hangosítás, szolgáltatásaink:

Egy esküvőnél nem is kérdés, hogy szervezés mekkora munkával jár. Ez számunkra is egy jelentős nap, hiszen sok múlhat rajtunk. Hangosítási megoldásaink minden technikai eszközre és személyzetre kiterjednek ami a zenével,  beszéddel vagy a  fénytechnikával kapcsolódik és azokat a szervező válláról levéve, teljes körűen el is végzünk. A kisebb eseményeknél  Mivel nagy cég vagyunk, sok saját eszközünk van így a lehetőségek tárháza szinte határtalan. Tudunk varázsolni modern, vagy retro hangulatot, szolgáltatunk dekorációs fényeket, hangosítunk ceremóniát, bevonuló és háttér lounge zenét, van eszközünk zenekarok kigangosítására és ki tudjuk vetíteni pl. a pár nevét, vagy a legemlékezetesebb képeit a vacsora ideje alatt. Munkánk során csak egy konnektorra van szükségünk, mindent viszünk magunkkal,beállítjuk, felügyeljük azokat, csak élvezni kell a szolgáltatást.

 

Helyszínek:

Az esküvő hangosításra számtalan helyszínt választhatnak. Minél hihetetlenebb, mi annál jobban szeretjük. Jártunk már boros pincékben, hangosítottunk Vajda Hunyad Várban vagy épp Budán, vagy az Öbölházban Gájer Bálinttal,  zenekarral a Kiscelli múzeumban, hajókon, vagy épp kerti partyn kül- és beltéren egyaránt. A kreativitás lehetőségei határtalanok minden téren. Éppen ezt a sokszínű lehetőséget használjuk ki mi is,hiszen az eszközök felhasználása és azok kihelyezése változtatják meg ezt a napot, hogy mindig valami újat és maradandót alkossunk. Hogy más legyen, mint a megszokott. Ez minket is jó érzéssel tölt el és nagyon fontos számunkra, ugyanis  a legtöbbször ajánlás útján kerülünk megrendelőinkhez.

A csapatunk:

Csapatunk 8 technikusból és 12 lemezlovasból áll. Egy összetettebb esküvőnél általában a helyszínt megnézve, bejárás után tudjuk a legjobb alternatívát adni, de természetesen létszámnak megfelelően már vannak kész összeállításaink. Minden nagyobb eseménynél egy kávé mellett szeretjük megismerkedni ügyfeleink elképzeléseit, így erre a személyes találkozót javasoljuk.

A lemezlovasainkat pedig akár lehetőség van a nagy nap előtt meghallgatni egy másik fellépésen ezzel garantálva, meggyőződve arról, hogy a legjobbat választottuk ki közösen.

Amennyiben kérdésetek merülne fel, vagy információra lenne szükségetek, akár telefonon akár e-mailben nyugodtan keressetek.